Intr-o tigaie se pun la rumenit toate ingredientele de mai sus, toate in acelasi timp.
Se pune jumatate de pahar de apa in blender dupa care se toarna compozitia rumenita.
In timpul de 2 minute al mixarii se mai aduga un pic de sare; si paine - da paine! pina se formeaza o crema care este sosul.
Acest sos se poate servi amestecat cu macaroanele (sau orice paste), orezul, cartofii taiati felii sau cuburi, cit si la platourile cu carne sau legume pane.
Se pot fierbe si macaroanele, legumele, (carnea),cartofii, toate in acelasi timp dupa care se adauga sosul. Mincarea e gata.
Pofta buna !!!
Daca nu inveti sa faci acest sos, nu vei sti niciodata sa gatesti!
Mincarurile de post sau de dieta nu vor mai avea acelasi gust metalic daca invatati sa faceti acest sos.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii