Mujdei de Usturoi cu Otet Balsamic

Complexitate
redusa
Mujdei de Usturoi cu Otet Balsamic

Ingrediente

  • -3-4 catei de usturoi
  • -1 lingura ulei
  • -1 lingura otet balsamic
  • -1 ardei iute, mic, optional
  • -3- 4 linguri apa carbogazoasa
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Curatati usturoiul, tocati-l marunt sau treceti-l prin presa si puneti-l intr-un mojar.
Curatati ardeiul iute de seminte si vinisoare, tocati-l marunt si adaugati-l peste usturoi, optional.

Frecati bine cu un praf de sare pana ce amestecul devine pasta.
Adaugati cate putin ulei, alternand cu otet balsamic, continuand sa amestecati energic.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Subtiati sosul cu apa carbogazoasa.
Serviti ca mujdei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate