Marinata pentru Carne de Pui (II)

Complexitate
redusa
Marinata pentru Carne de Pui (II)

Ingrediente

  • Proportia pt 1 pui este:
  • -1 pahar de iaurt obisnuit (500 ml)
  • -sare
  • -piper
  • -condimente pentru carne de pasare (din comert)

Mod de preparare

Copanele de pui sau puiul portionat se freaca cu sare, piper si condimente (eu le amestec pe toate intr-un bol, le omogenizez bine si apoi frec puiul), apoi se toarna iaurtul.

Se unge bine pe toate partile cu iaurt si se lasa sa stea cel putin 3-4 ore intr-un loc racoros, cel mai bine in frigider.

Puiul poate fi tinut in aceasta marinata si mai mult, pana la 24 ore

Inainte de a-l pune la fript se spala cu apa si se sterge cu un servet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc