Marinata pentru Carne de Pui (II)

Complexitate
redusa
Marinata pentru Carne de Pui (II)

Ingrediente

  • Proportia pt 1 pui este:
  • -1 pahar de iaurt obisnuit (500 ml)
  • -sare
  • -piper
  • -condimente pentru carne de pasare (din comert)

Mod de preparare

Copanele de pui sau puiul portionat se freaca cu sare, piper si condimente (eu le amestec pe toate intr-un bol, le omogenizez bine si apoi frec puiul), apoi se toarna iaurtul.

Se unge bine pe toate partile cu iaurt si se lasa sa stea cel putin 3-4 ore intr-un loc racoros, cel mai bine in frigider.

Puiul poate fi tinut in aceasta marinata si mai mult, pana la 24 ore

Inainte de a-l pune la fript se spala cu apa si se sterge cu un servet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici