Ingrediente
● Proportia pt 1 pui este: |
● 1 pahar de iaurt obisnuit (500 ml) |
● sare |
● piper |
● condimente pentru carne de pasare (din comert) |
Mod de preparare
Copanele de pui sau puiul portionat se freaca cu sare, piper si condimente (eu le amestec pe toate intr-un bol, le omogenizez bine si apoi frec puiul), apoi se toarna iaurtul.
Se unge bine pe toate partile cu iaurt si se lasa sa stea cel putin 3-4 ore intr-un loc racoros, cel mai bine in frigider.
Puiul poate fi tinut in aceasta marinata si mai mult, pana la 24 ore
Inainte de a-l pune la fript se spala cu apa si se sterge cu un servet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Marinata pentru Carne de Pui (II)" nu uita sa ii faci un review.
Se unge bine pe toate partile cu iaurt si se lasa sa stea cel putin 3-4 ore intr-un loc racoros, cel mai bine in frigider.
Puiul poate fi tinut in aceasta marinata si mai mult, pana la 24 ore
Inainte de a-l pune la fript se spala cu apa si se sterge cu un servet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Marinata pentru Carne de Pui (II)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany