Marinata Pentru Carne de Pui (I)

Postat pe: 22-01-2009
(1)

Ingrediente

Proportia este pentru 1 pui:
1 1/2 pahar de vin rosu sec sau alb demisec
1 ceapa
1 frunza de telina sau 1 bucata de radacina mica
1 morcov
1 catel de usturoi
5 boabe de piper
1-2 linguri de ulei de masline (floarea-soarelui)

Mod de preparare

Se amesteca foarte bine toate ingredientele (legumele se dau pe razatoarea mare, iar ceapa si usturoiul se toaca) si se freaca bine puiul peste tot (si in interior).

Puiul pus la maturizare intr-o astfel de marinata se pastreaza la frigider timp de 12 ore sau mai mult (specialistii spun ca se poate tine pana la 4-5 zile, deoarece uleiul nu permite carnii sa se strice) si dupa zvantare se frige la cuptor.

Vinul si legumele se valorifica la prepararea sosului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Marinata Pentru Carne de Pui (I)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

tsilly
•  23.02.2010 15:28:55

am sa incerc si eu reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Marinata Pentru Carne de Pui (I)