Marinata Pentru Carne de Porc (I)

Postat pe: 22-01-2009
(1)

Ingrediente

Proportia pentru 1 kg carne este:
1 pahar apa(250 ml)
2/3 pahar otet de vin
1 ceapa taiata rondele
20 boabe de ienupar (se gasesc la plafar)
2 frunze de dafin
cateva ace de molid (brad)
putin rozmarin

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna peste carnea pusa intr-un vas.

Se va avea in vedere ca baitul sa acopere complet carnea, eventual peste aceasta se va aseza o greutate.

Se da la frigider pentru o noapte.

Se foloseste fara sa se spele.
Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ore, ba chiar 4-5 zile, dupa spusele specialistilor, intr-o camara rece sau in frigider.

Atunci devine fragada, pufoasa si aromata, iar dupa preparare, va fi cu siguranta, zemoasa si gustoasa.

Carnea de porc poate fi tinuta in lapte, numai cateva ore inainte de a fi fripta sau inabusita, dar si ea poate fi marinata (tinuta in bait) in otet sau in vin la fel ca si carnea de oaie sau de vita.

Mancare va semana atunci la gust cu vanatul! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Marinata Pentru Carne de Porc (I)" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  25.02.2010 00:11:17

:D

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Marinata Pentru Carne de Porc (I)