Se ia din iaurt (sau sana) o cantitate corespunzatoare cantitatii ce va fi servita (de ex: doua linguri).
se pun intr-un bol.
Se adauga mustarul, in exemplul nostru, doua lingurite.
Se amesteca bine.
Cine (crede ca) nu are probleme cu colesterolul, poate freca un galbenus crud de ou in compozitie.
Dupa gust, se poate adauga mararul si/sau patrunjelul si piperul.
Se servaeste imediat.
Proportiile nu sunt rigide, precum nici cantitatile.
Este usor si picant si inlocuieste perfect maioneza.
Este indicat sa se prepare odata numai cantitatea care se considera ca va fi consumata. Tinut mai mult timp, s-ar putea sa lase zer!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii