Se ia din iaurt (sau sana) o cantitate corespunzatoare cantitatii ce va fi servita (de ex: doua linguri).
se pun intr-un bol.
Se adauga mustarul, in exemplul nostru, doua lingurite.
Se amesteca bine.
Cine (crede ca) nu are probleme cu colesterolul, poate freca un galbenus crud de ou in compozitie.
Dupa gust, se poate adauga mararul si/sau patrunjelul si piperul.
Se servaeste imediat.
Proportiile nu sunt rigide, precum nici cantitatile.
Este usor si picant si inlocuieste perfect maioneza.
Este indicat sa se prepare odata numai cantitatea care se considera ca va fi consumata. Tinut mai mult timp, s-ar putea sa lase zer!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii