Ali Oli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ou
  • 2 catei usturoi
  • un virf de cutit de sare
  • 1-2 lingurite otet de vin rosu
  • 1-2 cesti ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Se pun oul, usturoiul si sarea la robot si se amesteca pina cind amestecul devine cremos. Se adauga uleiul ca la maioneza. La sfirsit se adauga otetul si se mai amesteca pentru citeva secunde.

Se serveste cu hamburger, salata de cartofi, friptura, cartofi prajiti

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars