Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Postat pe: 25-09-2015
(0)

Ingrediente

(6 portii)
Pastrama de berbecut marinata – 700 g
Pastrama de oaie afumata – 700 g
Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
Suc de rosii – 250 ml
Usturoi – 6-7 catei
Ulei – 2 linguri
Vin rosu – 80 ml
Piper alb – dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:50min
Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;
Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;
Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;
Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;
Toaca usturoiul marunt;
Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute;
Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;
Caleste putin si stinge cu vinul rosu;
Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;
Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;
Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tochitura de berbecut si carnati de oaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tochitura de berbecut si carnati de oaie