Peste cu glazura de mustar

Postat pe: 25-09-2015
(0)

Ingrediente

(2 portii)
File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
Fresh de la o lamaie mica
Miere – 2 lingurite
Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
Patrunjel – ½ legatura
Marar – ½ legatura
Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;
Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;
Toaca patrunjelul si mararul marunt;
Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;
Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;
Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;
Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu;
Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste cu glazura de mustar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste cu glazura de mustar