Peste cu glazura de mustar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Peste cu glazura de mustar

Ingrediente

  • (2 portii)
  • File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
  • Fresh de la o lamaie mica
  • Miere – 2 lingurite
  • Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
  • Patrunjel – ½ legatura
  • Marar – ½ legatura
  • Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
  • Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;
Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;
Toaca patrunjelul si mararul marunt;
Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;
Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;
Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;
Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu;
Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate