Peste cu glazura de mustar

Postat pe: 25-09-2015
(0)

Ingrediente

(2 portii)
File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
Fresh de la o lamaie mica
Miere – 2 lingurite
Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
Patrunjel – ½ legatura
Marar – ½ legatura
Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;
Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;
Toaca patrunjelul si mararul marunt;
Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;
Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;
Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;
Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu;
Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Peste cu glazura de mustar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste cu glazura de mustar