Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati;
Toaca usturoiul si ceapa verde marunt;
Incinge uleiul si untul in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul;
Soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb;
Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;
Adauga apoi bulionul si zaharul;
Ia vasul de pe foc si introdu-l in Crock Pot 6 L saute – seteaza timpul de 60 de min si programul “high”;
Cu 15 min inainte de incheierea programului potriveste de sare si piper daca mai este cazul;
Serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra;
Pofta buna !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii