Speli carnea si o portionezi.
Adaugi toate condimentele si ierburile aromatice in uleiul de masline si omogenizezi pana cand se zdrobesc bine. Torni vinul si apoi pui carnea la marinat in acest sos pentru 2 ore, la rece.
Rastorni totul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, setezi modalitatea de gatire "high" , fixezi timpul la 4 ore si...gata! Astepti ca totul sa se gateasca incet, iar tu iti petreci timpul alaturi de cei dragi. Noi am fost in parc la alergat/jucat/plimbat si am profitat de vremea frumoasa de afara.
Cand am ajuns acasa am pregatit doar legumele si am savurat pranzul.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii