Vegetalele curățate și mărunțite se pun la gătit în vasul de ceramică al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, cca. 30 minute pe modul HIGH.
Apoi se asezonează de sare, piper, oregano, usturoi, se adaugă cârnații tăiați mărunt, roșiile și creveții, lăsându-se la gătit cca. 60 de minute pe modul HIGH.
Se servește fierbinte ca atare sau cu garnitură de orez/cuș-cuș!
Spor și poftă bună! ?
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii