Sangria este o bautura racoritoare spaniola, perfecta pentru zilele calduroase. Preparata din vin rosu, fructe proaspete, brandy si suc de portocale, aceasta reteta clasica de sangria te va impresiona prin aromele sale proaspete si delicioase. Descopera cum sa prepari aceasta bautura populara cu instructiunile noastre simple!
Intr-un bol mare sau o carafa, adauga feliile de portocala, lamaie si lime. Presara zaharul peste fructe si amesteca usor. Toarna brandy-ul peste fructe si zahar, amesteca si lasa sa stea 5 minute pentru a permite zaharului sa se dizolve si aromelor sa se imbine. Adauga vinul rosu si sucul de portocale in carafa. Amesteca bine. Pune fructele aditionale, daca folosesti, si lasa sangria la frigider pentru cel putin 2 ore, sau peste noapte pentru a permite aromelor sa se dezvolte. Inainte de servire, adauga apa minerala (sifonul) si gheata. Serveste sangria in pahare, asigurandu-te ca fiecare pahar contine cateva bucati de fructe.
Savureaza aceasta bautura racoritoare cu cineva drag!
Daca ti-a placut reteta noastra, te invitam sa descoperi si altele: Smoothie cu morcov si zmeura, vin brule sau cocktail cu cafea si afine

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii