Sangria este o bautura racoritoare spaniola, perfecta pentru zilele calduroase. Preparata din vin rosu, fructe proaspete, brandy si suc de portocale, aceasta reteta clasica de sangria te va impresiona prin aromele sale proaspete si delicioase. Descopera cum sa prepari aceasta bautura populara cu instructiunile noastre simple!
Intr-un bol mare sau o carafa, adauga feliile de portocala, lamaie si lime. Presara zaharul peste fructe si amesteca usor. Toarna brandy-ul peste fructe si zahar, amesteca si lasa sa stea 5 minute pentru a permite zaharului sa se dizolve si aromelor sa se imbine. Adauga vinul rosu si sucul de portocale in carafa. Amesteca bine. Pune fructele aditionale, daca folosesti, si lasa sangria la frigider pentru cel putin 2 ore, sau peste noapte pentru a permite aromelor sa se dezvolte. Inainte de servire, adauga apa minerala (sifonul) si gheata. Serveste sangria in pahare, asigurandu-te ca fiecare pahar contine cateva bucati de fructe.
Savureaza aceasta bautura racoritoare cu cineva drag!
Daca ti-a placut reteta noastra, te invitam sa descoperi si altele: Smoothie cu morcov si zmeura, vin brule sau cocktail cu cafea si afine
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru seria prăjituri pentru sărbători, ce te duc cu gândul la casa părintească, am răsfoit caietul de rețete,...
Piersicuțe dulci – fursecuri fragede și aromateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii