Vin Brulè

Postat pe: 02-01-2014
(0)

Ingrediente

1l vin rosu sec
200g zahar
10 cuisoare
1 tija de scortisoara
1/2 lingurita de scortisoara pudra
1/2 lingurita de nucsoara rasa
coaja de la 2 portocale (coaja trebuie sa fie intreaga, nu rasa)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se pregatesc ingredientele, apoi se pun toate la fiert intr-o craticioara.
Vinul, dupa ce a inceput sa clocoteasca se mai lasa pe foc inca 5 minute. Apoi se strecoara si se poate servi.

Daca nu se consuma imediat cand e cald, in momentul serviri, trebuie infierbantat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Vin Brulè" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vin Brulè