Vin Brulè

Postat pe: 02-01-2014
(0)

Ingrediente

1l vin rosu sec
200g zahar
10 cuisoare
1 tija de scortisoara
1/2 lingurita de scortisoara pudra
1/2 lingurita de nucsoara rasa
coaja de la 2 portocale (coaja trebuie sa fie intreaga, nu rasa)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se pregatesc ingredientele, apoi se pun toate la fiert intr-o craticioara.
Vinul, dupa ce a inceput sa clocoteasca se mai lasa pe foc inca 5 minute. Apoi se strecoara si se poate servi.

Daca nu se consuma imediat cand e cald, in momentul serviri, trebuie infierbantat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vin Brulè" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vin Brulè