Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

Ingrediente

  • Ingrediente Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola:
  • 2 felii de pâine
  • 80 gr brânză gorgonzola picantă
  • 150 gr mușchi vită (o felie de circa 2 cm grosime)
  • 4-5 felii mozzarella pentru pizza
  • 2 cepe roșii
  • 80 g cremă de brânză
  • ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 30 g unt
  • 2 linguri oțet balsamic
  • cimbru proaspăt
  • sare și piper

Mod de preparare

Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola:

Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline. Adaugă un cub de unt, usturoi și câteva crenguțe de cimbru proaspăt. După ce s-a rumenit bine, scoate-l pe o farfurie și lasă-l la odihnit.

Curăță și feliază subțire ceapă roșie. În aceeași tigaie, pune ceapa la rumenit și condimenteaz-o cu sare și piper. Adaugă puțin oțet balsamic și lasă ceapa să se caramelizeze frumos. Spre final, adaugă crema de brânză pentru o consistență cremoasă și amestecă puțin cât să se uniformizeze. Scoate-o apoi într-un bol.

Așază pe o felie de pâine câteva felii de mozzarella și brânză gorgonzola, apoi presează deasupra cealaltă felie de pâine. Stropește cu o lingură de ulei de măsline sandwichul format și prăjește-l pe ambele părți, în tigaia încinsă ca să se topească brânzeturile.

Feliază mușchiul de vită și așază feliile de carne între cele două felii de pâine garnisite cu brânză. Așază ceapa caramelizată peste carne și presează la loc felia de pâine.

Sandwichul este gata pentru a fi servit.

Este excelent de gustos și te va cuceri prin combinația de gusturi și texturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
1
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
2
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
3
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
4
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Coronita Aperitiv
5
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Parteneri
Cârnați la garniță ( conservați în untură)
Bucataras.RO

Cârnați la garniță ( conservați în untură)

Așa, că tot am gătat cârnații la garniță, vă aduc acum și rețeta. Nu e grea doar că implică timp și răbdare. E...

Cârnați la garniță ( conservați în untură)
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala