Fierbeti cartofii in coaja, scurgeti, curatati si taiati cubulete.
Coaceti ardeii pe plita sau in cuptor, curatati de pielita, cotor, seminte si taiati fasii, pastrand zeama lasata de acestia.
Separat, caliti in ulei incins ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul iute, taiat rondele (eventual curatat de seminte) si morcovul, amestecand, pana incep sa se inmoaie.
Adaugati fasiile de ardei, zeama oprita si condimentati cu putina sare, piper si praf chili. Continuati calirea pana ce legumele se caramelizeaza usor.
Adaugati boabele de porumb si / sau ciupercile feliate, scurse bine, cartofii si lasati pe foc inca 2- 3 min, amestecand. Potriviti de sare si piper.
Dati deoparte, inglobati smantana (sana) si omogenizati.
Serviti simplu sau ca garnitura la carne, carnati ori alaturi de orez, cu paste sau intr-o lipie.
Este la fel de bun cald sau rece.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii