Se pune cous cous-ul intr-un bol si se toarna deasupra apa calda, cat sa fie acoperit circa un deget. Se acopera vasul cu folie alimentara si se lasa circa 10 minute, pana se umfla cous cous-ul.
Se curata dovleacul si se taie felii de aproximativ 1 cm. Se scoate cotorul marului si se taie felii.
Se condimenteaza feliile de dovleac si mar cu sare si piper si se frig pe grill-ul de aragaz, pe ambele parti, pana capata o nuanta caramelizata.
Se spala amaestecul de salata si se scurge de excesul de apa.
Intr-un borcan, preparam dressingul amestecand melasa de rodie cu otetul balsamic, uleiul de masline, sare si piper.
Intr-o tigaie non aderenta frigem miezul de nuca.
Se asaza pe un platou intins, amestecul de salata, se presara cous cous-ul, bucatile de dovleac si de mar, nuca si la final, se stropeste salata cu dressingul .
Pofta buna !
pentru a vedea reteta video : https://www.youtube.com/watch?v=ks98UxvGPKM
Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii