Se pune cous cous-ul intr-un bol si se toarna deasupra apa calda, cat sa fie acoperit circa un deget. Se acopera vasul cu folie alimentara si se lasa circa 10 minute, pana se umfla cous cous-ul.
Se curata dovleacul si se taie felii de aproximativ 1 cm. Se scoate cotorul marului si se taie felii.
Se condimenteaza feliile de dovleac si mar cu sare si piper si se frig pe grill-ul de aragaz, pe ambele parti, pana capata o nuanta caramelizata.
Se spala amaestecul de salata si se scurge de excesul de apa.
Intr-un borcan, preparam dressingul amestecand melasa de rodie cu otetul balsamic, uleiul de masline, sare si piper.
Intr-o tigaie non aderenta frigem miezul de nuca.
Se asaza pe un platou intins, amestecul de salata, se presara cous cous-ul, bucatile de dovleac si de mar, nuca si la final, se stropeste salata cu dressingul .
Pofta buna !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAm vrut o prajitura cu blat nu foarte inalt si cu crema multa. Am combinat pentru crema branza mascarpone si sos de zmeura....
Prajitura cu crema mascarpone si zmeuraAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii