Se fierb oule, se coc cartofii in cuptor si se prajeste paine!
Se pune salata verde in mijloc taiata ca pentru salata, si apoi incepem sa aruncam fara nici o mila boabe de mazare, bucatele de bacon, cascaval taiat ca o fidea, ridichii, bucatele de branza mici, bucatele de cartofi copti, bucatele de ou fiert, paine prajita, masline, ulei, cam pe toate!
Cand zic bucatele ma refer sa fie de dimensiunea unei masline. Le mestecam, cand e gata mestecat, adaucam sos de usturoi cat sa le acoperim si deasupra punem bucatele de branza invelite in sunca! apoi mai aruncam pentru design iar niste mazare si tot ce mai ramane!
Se serverte cu chifle cu usturoi!
(se iau chiflele, se taie la mijloc. Se amesteca sosul de usturoi cu unt, se adauga sare si se pune in chifle! Chiflele se pun la cuptor invelite in staniol 10 min pe o parte si 10 pe cealalta si gata!!!)
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii