Pieptul de pui se taie fasii si se arunca intr-o tigaie gratar de aragaz. Se spala salata si se lasa la scurs bine, se taie ceapa in castronul in care veti pregati salata (unul destul de mare), ridichea, se adauga boabele de porumb, pieptul de pui si salata pe care o veti rupe cu mana, nu cu cutitul (eu asa procedez).
Se amesteca totul cu un sos special:2 linguri ulei masline, 1 lingura otet, 1 lingurita miere si 2 lingurite de iaurt natural, sare care se prepara intr-un castronel separat si apoi se rastoarna peste salata
Este o masa completa nemaipomenita intr-o dieta inlocuind masa de seara de la ora 18:00!
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii