Se pun crevetii la marinat in putin ulei de masline si 3-4 catei de usturoi zdrobiti si se lasa in frigider pentru 1/2 ora (sau mai mult). Se pune gratarul la incins si se pun crevetii pe gratar pentru 2-3 minute pe fiecare parte. Crevetii folositi de mine au fost mai mici si i-am tinut doar 2 minute/parte.
Se pregateste sosul din iaurt din cele 3-4 linguri de ulei de masline, sucul de lamaie si putina sare/piper. Cind crevetii sint gata (punem deoparte citiva pentru garnisire la sfirsit) se scot coditele si se taie marunt. Taiem marunt si somonul afumat. Salata se taie si ea in bucati mai mici.
Se amesteca salata taiata cu somonul afumat, crevetii si deasupra se toarna sosul de iaurt. Se amesteca cu grija si se orneaza deaspupra cu crevetii pusi deoparte si citeva felii de lamaie.
Pofta Buna!
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii