In primul rand se pregatesc fructele, apoi bananele se curata de coaja si se taie felii. Cele doua bucati de kaki, se curata de coaja (cand sunt copti daca doriti, ii puteti consuma cu coaja, atat timp cat ii spalati bine), se pun la blender si se mixeaza bine pana devin un piure fin, iar mandarinele se taie in doua pentru ca vom avea nevoie de sucul lor.
Se pun cateva felii de banane intr-o cupa sau bol, apoi se stropesc cu suc de mandarina, iar la sfarsit se pune o lingura de piure de kaki.
Se pun din nou felii de banane, suc de mandarina, piure de kaki si se continua pana se folosesc toate felii de banane si piureul de kaki (ultimul strat trebuie sa fie de piure). Apoi, se sparg alunele si nucile, iar miezul se taie marunt, taiat miezul se pune peste piureul de kaki.
Se poate servi imediat. Dupa mine, este perfecta ca desert sau ca o gustare sanatoasa, intre mese.
Pofta!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii