In primul rand se pregatesc fructele, apoi bananele se curata de coaja si se taie felii. Cele doua bucati de kaki, se curata de coaja (cand sunt copti daca doriti, ii puteti consuma cu coaja, atat timp cat ii spalati bine), se pun la blender si se mixeaza bine pana devin un piure fin, iar mandarinele se taie in doua pentru ca vom avea nevoie de sucul lor.
Se pun cateva felii de banane intr-o cupa sau bol, apoi se stropesc cu suc de mandarina, iar la sfarsit se pune o lingura de piure de kaki.
Se pun din nou felii de banane, suc de mandarina, piure de kaki si se continua pana se folosesc toate felii de banane si piureul de kaki (ultimul strat trebuie sa fie de piure). Apoi, se sparg alunele si nucile, iar miezul se taie marunt, taiat miezul se pune peste piureul de kaki.
Se poate servi imediat. Dupa mine, este perfecta ca desert sau ca o gustare sanatoasa, intre mese.
Pofta!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBun, bun de tot! Asta daca va plac ciupercile, desigur!
Tocanita de pleurotus cu nautSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii