In primul rand se pregatesc fructele, apoi bananele se curata de coaja si se taie felii. Cele doua bucati de kaki, se curata de coaja (cand sunt copti daca doriti, ii puteti consuma cu coaja, atat timp cat ii spalati bine), se pun la blender si se mixeaza bine pana devin un piure fin, iar mandarinele se taie in doua pentru ca vom avea nevoie de sucul lor.
Se pun cateva felii de banane intr-o cupa sau bol, apoi se stropesc cu suc de mandarina, iar la sfarsit se pune o lingura de piure de kaki.
Se pun din nou felii de banane, suc de mandarina, piure de kaki si se continua pana se folosesc toate felii de banane si piureul de kaki (ultimul strat trebuie sa fie de piure). Apoi, se sparg alunele si nucile, iar miezul se taie marunt, taiat miezul se pune peste piureul de kaki.
Se poate servi imediat. Dupa mine, este perfecta ca desert sau ca o gustare sanatoasa, intre mese.
Pofta!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii