In primul rand se pregatesc fructele, apoi bananele se curata de coaja si se taie felii. Cele doua bucati de kaki, se curata de coaja (cand sunt copti daca doriti, ii puteti consuma cu coaja, atat timp cat ii spalati bine), se pun la blender si se mixeaza bine pana devin un piure fin, iar mandarinele se taie in doua pentru ca vom avea nevoie de sucul lor.
Se pun cateva felii de banane intr-o cupa sau bol, apoi se stropesc cu suc de mandarina, iar la sfarsit se pune o lingura de piure de kaki.
Se pun din nou felii de banane, suc de mandarina, piure de kaki si se continua pana se folosesc toate felii de banane si piureul de kaki (ultimul strat trebuie sa fie de piure). Apoi, se sparg alunele si nucile, iar miezul se taie marunt, taiat miezul se pune peste piureul de kaki.
Se poate servi imediat. Dupa mine, este perfecta ca desert sau ca o gustare sanatoasa, intre mese.
Pofta!
Legume coapte pe gratar, puse la borcan in ulei de masline, sunt o modalitate simpla de a prelungi perioada in care putem sa...
Legume coapte pe gratar, in ulei de maslineO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosii
Comentarii