Se spala salata, se scurge si se rupe in bucatele cu mana. Se adauga porumbul, maslinele, morcovul ras, mozzarella taiata bucatele, rosiile cherry taiate in 2. Se amesteca. Apoi se adauga ouale taiate felii si tonul scurs de zeama, condimente. Se amesteca usor.
Sos de smantana sau iaurt. Smantana se subtiaza cu putin otet, apoi se adauga piperul si praful de usutroi.
Se serveste cu sosul de smantana si crutoane sau paine prajita.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura Fanta este o delicioasa si colorata prajitura cu o textura aerata si un gust racoritor de portocale. Prajitura...
Prajitura Fanta - proaspata si racoritoareAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii