Salata spalata si taiata o punem intr-un bol, daca nu va place morcovul nu il puneti, ras pe razatoare sau taiat dupa bunul plac si celelalte incrediente:
Rosiile cherry taiate pe jumatate sau o rosie, marime potrivita, taiata bucatele grosute
Ardeiul rosu taiat in fire nu foarte lungi.
Maslinele verzi cu os sau mai bine fara.
Jamon (serrano) taiat in cuburi sau bacon taiat in cuburi sau la alegere orice salam uscat sau carnaciori subtiri uscati.
Branza feta sau branza de vaca sfaramata cu mana sau daca puteti taiata cubulete.
Adaugati otetul si mestecati, as recomanda foarte putin, adica cativa stropi pt. gust si uleiul de masline caci este mai bun, insa daca nu va place va iesi la fel de buna si cu ulei de floarea soarelui.
Bon appetit!
Se poate manca cu paine prajita sau ca garnitura, insa eu o mananc singura.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii