Salata spalata si taiata o punem intr-un bol, daca nu va place morcovul nu il puneti, ras pe razatoare sau taiat dupa bunul plac si celelalte incrediente: 
 Rosiile cherry taiate pe jumatate sau o rosie, marime potrivita, taiata bucatele grosute
 Ardeiul rosu taiat in fire nu foarte lungi.
 Maslinele verzi cu os sau mai bine fara.
 Jamon (serrano) taiat in cuburi sau bacon taiat in cuburi sau la alegere orice salam uscat sau carnaciori subtiri uscati. 
 Branza feta sau branza de vaca sfaramata cu mana sau daca puteti taiata cubulete. 
Adaugati otetul si mestecati, as recomanda foarte putin, adica cativa stropi pt. gust si uleiul de masline caci este mai bun, insa daca nu va place va iesi la fel de buna si cu ulei de floarea soarelui.
 Bon appetit!
Se poate manca cu paine prajita sau ca garnitura, insa eu o mananc singura.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii