Frunzele de grausor se spala bine, dupa care se amesteca cu leurda taiata fasii mai mari.
Peste leurda si grausor se adauga ceapa taiata marunt si ridichile taiate rondele subtiri. Peste salata se adauga uleiul, otetul si sarea, dupa gust.
Se amesteca bine dupa care se serveste alaturi de felul principal.
Pofta buna!!!
Grausorul este o planta salbatica care se mai numeste si untisor. Este foarte gustos,
seamana la gust cu laptuca, dar nu este amar. Acesta se culege pana sa infloreasca,
deci se culege la inceputul primaverii. Chiar daca unele plante au flori,
se aleg doar cele fara flori. Dupa ce infloreste acesta este toxic!
Pentru al recunoaste mai bine, ii verificam radacina unde are ca niste boabe de grau. Grausorul se foloseste la ciorbe, salate, mancaruri etc. Aceasta salata este gustoasa si sanatoasa.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAu fost rosii destule in gradina anul acesta, asa ca am facut si bulion. Au iesit 11 l.
Bulion aromat cu ardeiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii