Frunzele de grausor se spala bine, dupa care se amesteca cu leurda taiata fasii mai mari.
Peste leurda si grausor se adauga ceapa taiata marunt si ridichile taiate rondele subtiri. Peste salata se adauga uleiul, otetul si sarea, dupa gust.
Se amesteca bine dupa care se serveste alaturi de felul principal.
Pofta buna!!!
Grausorul este o planta salbatica care se mai numeste si untisor. Este foarte gustos,
seamana la gust cu laptuca, dar nu este amar. Acesta se culege pana sa infloreasca,
deci se culege la inceputul primaverii. Chiar daca unele plante au flori,
se aleg doar cele fara flori. Dupa ce infloreste acesta este toxic!
Pentru al recunoaste mai bine, ii verificam radacina unde are ca niste boabe de grau. Grausorul se foloseste la ciorbe, salate, mancaruri etc. Aceasta salata este gustoasa si sanatoasa.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii