Cat timp fierbe orezul si mazarea (separate), ne ocupam de celelalte ingrediente (cascaval, sunca, ton).
Intr-un castron destul de larg punem cascavalul si sunca taiate cuburi, conserva de ton si amestecam usor. Punem mazarea fiarta (si racorita), orezul scurs si amestecam usor.
Potrivim gustul cu sare si piper.
Maioneza o puteti adauga in salata sau o puteti servi pe portii individuale.
Sa aveti pofta!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii