Salata picanta de andive

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g andive
  • 3 linguri untdelemn
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri mustar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Andivele se curata de foile vestede, se spala in mai multe ape, se taie in doua, apoi in batoane de cate 3 cm. Se aranjeaza pe platou si se presara cu putina sare.

Separat, se freaca mustarul cu untdelemnul turnat cu incetul, ca la maioneza si cu otetul. Sosul se toarna peste andive fara a se amesteca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de legume pentru iarna
4
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna
salata de gogonele pentru iarna
5
Romania

salata de gogonele pentru iarna

salata de gogonele pentru iarna