Am fiert conopida. Am taiat bucatele mai mici, ardeiul gras l-am taiat cubulete, am feliat masinele verzi, ardeiul iute l-am taiat cubulete, am presarat deasupra lingurita de ghimbir ras si 1 legatura de patrunjel verde taiat marunt. Am stropit totul cu 2 linguri de ulei masline si zeama de la 1/2 de lamaie.
Amestecam si servim.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii