Am fiert conopida. Am taiat bucatele mai mici, ardeiul gras l-am taiat cubulete, am feliat masinele verzi, ardeiul iute l-am taiat cubulete, am presarat deasupra lingurita de ghimbir ras si 1 legatura de patrunjel verde taiat marunt. Am stropit totul cu 2 linguri de ulei masline si zeama de la 1/2 de lamaie.
Amestecam si servim.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru seria prăjituri pentru sărbători, ce te duc cu gândul la casa părintească, am răsfoit caietul de rețete,...
Piersicuțe dulci – fursecuri fragede și aromateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii