Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se curata apoi si se tau rondele intr-un vas. Castravetii ii taiem rondele sau cubulete la fel procedam si cu gogosarul. Ceapa se taie julien.
In vasul in care am pus cartofii taiati adaugam gogosarul, castravetii, maslinele, ceapa si condimentam totul cu sare si piper apoi turnam peste circa 50 ml ulei si amestecam totul prin scuturarea continutului pana se amesteca ingredientele.
Daca doriti sa preparati aceasta salata in afara zilelor de post va recomand sa adaugati si felii de oua fierte.
Pofta Buna! ! !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii