Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se curata apoi si se tau rondele intr-un vas. Castravetii ii taiem rondele sau cubulete la fel procedam si cu gogosarul. Ceapa se taie julien.
In vasul in care am pus cartofii taiati adaugam gogosarul, castravetii, maslinele, ceapa si condimentam totul cu sare si piper apoi turnam peste circa 50 ml ulei si amestecam totul prin scuturarea continutului pana se amesteca ingredientele.
Daca doriti sa preparati aceasta salata in afara zilelor de post va recomand sa adaugati si felii de oua fierte.
Pofta Buna! ! !
Din categoria hai sa fac ceva de haleala cu ce am la indemana....am mai gasit in gradina niste fasolica fideluta, nu multa...
Mancarica incropitaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii