Salata Orientala de Post

Complexitate
redusa
Salata Orientala de Post

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 1 bucata ceapa mijlocie
  • 4 linguri de masline feliate
  • sare
  • piper si ulei (se poate folosi si uleiul de masline)

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se curata apoi si se tau rondele intr-un vas. Castravetii ii taiem rondele sau cubulete la fel procedam si cu gogosarul. Ceapa se taie julien.

In vasul in care am pus cartofii taiati adaugam gogosarul, castravetii, maslinele, ceapa si condimentam totul cu sare si piper apoi turnam peste circa 50 ml ulei si amestecam totul prin scuturarea continutului pana se amesteca ingredientele.

Daca doriti sa preparati aceasta salata in afara zilelor de post va recomand sa adaugati si felii de oua fierte.

Pofta Buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa