Se fierb cartofii in coaja pana cand intra furculita in ei, atunci cand ii incercam.
Ouale se fierb foarte tari.
Se taie cartofii in cuburi, ouale in patru sau dupa placerea fiecaruia.
Se amesteca toate ingredientele intr-un castron mai mare, astfel incat atunci cand amestecam sa nu cada compozitia pe de laturi.
Se mai poate adauga otet si/sau maioneza dupa gust.
Pofta buna.
Se serveste asezata pe frunze de salata si cu felii de lamaie.
Fiecare orneaza cum ii place.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii