Se fierb cartofii in coaja pana cand intra furculita in ei, atunci cand ii incercam.
Ouale se fierb foarte tari.
Se taie cartofii in cuburi, ouale in patru sau dupa placerea fiecaruia.
Se amesteca toate ingredientele intr-un castron mai mare, astfel incat atunci cand amestecam sa nu cada compozitia pe de laturi.
Se mai poate adauga otet si/sau maioneza dupa gust.
Pofta buna.
Se serveste asezata pe frunze de salata si cu felii de lamaie.
Fiecare orneaza cum ii place.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii