Se pun apa si sarea la foc intr-o cratita si cand dau in clcote se adauga pastele si se fierb conform timpului indicat pe ambalaj.
Intre timp, se curata cartofii de coaja si se taie cubulete.
Ceapa se taie fideluta, se pune intr-un castron si se freaca cu sare.
Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie feliute.
Cand pastele s-au fiert se clatesc cu apa rece intr-o sita.
Cartofii, ceapa si maslinele se pun intr-un castron, se adauga sarea, otetul si uleiul si se amesteca, apoi se amesteca si cu pastele. Se transfera salata in castronul pentru servire, se curata oul fiert de coaja, apoi se feliaza si se aseaza peste salata.
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortateDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii