Ansoa este un peste de mici dimensiuni 12-15 cm. , avand o carne foarte gustoasa si o mare valoare nutritiva in acelasi timp. Este considerat un peste semigras si are o compozitie unica bogata in acizi grasi nesaturati, iar o dieta cu acest aliment reduce riscul de boli cardiovasculare. Se comercializeaza proaspat, congelat, sarat, in ulei, marinat in otet.
Spalam bine cartofii, ii punem la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert ii punem la racit, ii curatam de coaja si ii taiem bucatele mici.
Tocam ceapa marunt, scoatem samburii de la masline si le taiem bucatele mici, taiem rosiile in cite 8 bucati fiecare. Amestecam toate ingredientele intr-un castron, adaugam ulei de masline, piper si patrunjel, tocat marunt.
O reteta rapida pentru cina.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii