Ansoa este un peste de mici dimensiuni 12-15 cm. , avand o carne foarte gustoasa si o mare valoare nutritiva in acelasi timp. Este considerat un peste semigras si are o compozitie unica bogata in acizi grasi nesaturati, iar o dieta cu acest aliment reduce riscul de boli cardiovasculare. Se comercializeaza proaspat, congelat, sarat, in ulei, marinat in otet.
Spalam bine cartofii, ii punem la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert ii punem la racit, ii curatam de coaja si ii taiem bucatele mici.
Tocam ceapa marunt, scoatem samburii de la masline si le taiem bucatele mici, taiem rosiile in cite 8 bucati fiecare. Amestecam toate ingredientele intr-un castron, adaugam ulei de masline, piper si patrunjel, tocat marunt.
O reteta rapida pentru cina.
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii