Ansoa este un peste de mici dimensiuni 12-15 cm. , avand o carne foarte gustoasa si o mare valoare nutritiva in acelasi timp. Este considerat un peste semigras si are o compozitie unica bogata in acizi grasi nesaturati, iar o dieta cu acest aliment reduce riscul de boli cardiovasculare. Se comercializeaza proaspat, congelat, sarat, in ulei, marinat in otet.
Spalam bine cartofii, ii punem la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert ii punem la racit, ii curatam de coaja si ii taiem bucatele mici.
Tocam ceapa marunt, scoatem samburii de la masline si le taiem bucatele mici, taiem rosiile in cite 8 bucati fiecare. Amestecam toate ingredientele intr-un castron, adaugam ulei de masline, piper si patrunjel, tocat marunt.
O reteta rapida pentru cina.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii