Se spala saata si se scurge bine. Se taie potrivit de subtire (daca este taiata mare se turteste). Se taie ceapa felii subtiri (taiata juliana) si se pune peste salata, tonul scurs de ulei se pune deasupra in diagonala platoului (daca aceasta este rotunda sau pe mijloc daca platuoul este lunguet) deasupra se pun maslinele alternativ verzi si negre.
Rosia se taie feliute rotunzi si apoi fiecare feliuta in jumatate. Se pun pe marginea platoului de jur imprejurul salatei.
Sarea, otetul si uleiul se pun inainte de a fii servita
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu prepar niciodată drob de miel, ci din ficăței, sau din ciuperci. Și acum, pentru Paștele Blaijinilor am făcut un...
Drob mozaic, din ficatei de puiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii