Salata Marcela

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata Marcela

Ingrediente

  • salata verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 oua fierte
  • 100 gr cascaval
  • 7 rosioare cherry
  • un ardei gras rosu
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • 2 lingurite otet
  • 1/2 lingurita miere de albine

Mod de preparare

Salata se desface si se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece. Ceapa verde se curata si se taie. Ardeiul gras se scoate cotorul si se taie fasii subtiri, rosioarele se spala si se taie in 4. Cascavalul se taie cubulete. Intr-un bol se rup frunzele de salata, se adauga ceapa verde taiata, ardeiul taiat fasii subtiri, rosioarele taiate si cascavalul cubulete. Se face un sos din mustar, miere de albine, sare, otet si ulei. Se presara sare peste salata si se amesteca, se adauga sosul si se amesteca. Ouale se curata si se taie in 4. Se aseaza peste salata. Se lasa o jumatate de ora la rece si apoi se serveste.
Pofta buna!
se serveste rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa