Curatati de coaja dovleceii si dati-i pe razatoarea cu ochiuri mari.
Sarati, lasati 5 min sa-si lase zeama, apoi stoarceti.
Caliti in putin ulei, cat sa se inmoaie, scurgeti din nou si lasati la racit.
Amestecati cu maioneza, potriviti de sare si piper, dupa gust.
Inglobati patrunjelul sau mararul verde, tocat marunt si dati la rece pentru cel putin 60 min.
Serviti rece, presarata cu piper proaspat macinat, alaturi de o salata de vara cu rosii.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii