Curatati de coaja dovleceii si dati-i pe razatoarea cu ochiuri mari.
Sarati, lasati 5 min sa-si lase zeama, apoi stoarceti.
Caliti in putin ulei, cat sa se inmoaie, scurgeti din nou si lasati la racit.
Amestecati cu maioneza, potriviti de sare si piper, dupa gust.
Inglobati patrunjelul sau mararul verde, tocat marunt si dati la rece pentru cel putin 60 min.
Serviti rece, presarata cu piper proaspat macinat, alaturi de o salata de vara cu rosii.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii