Se coc vinetele, se curata de coaja si se lasa sa se scurga. Dovlecelul se curata de coaja, se taie bucati si se pune la fiert. Eu nu am mai curatit parte din interior cu seminte pentru ca erau mici.
Tocam cat putem de marunt o ceapa (eu am tocat-o mai mare pentru ca imi place sa se simta in salata).
Am batut vinetele calde intai cu cutitul apoi cu mixerul, am adaugat putin ulei si apoi dovlecelul pisat cu furculita si am mai mixat cateva minute.
Am adaugat ceapa si sarea, amestecand bine.
Am servit-o si simpla si cu maioneza. Este delicioasa.
V-au ramas cateva piscoturi si nu stiti ce sa faceti cu ele? Eu am gasit solutia, am facut niste praline care au avut un...
Praline cu surpriza(Reteta cu nr. 200)Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii