O salata de vara gustoasa si satioasa pentru perioada Postului.
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se lasa la racit si se curata.
Se toaca marunt o ceapa rosie sau alba.
Se amesteca vinetele cu una-doua linguri de ulei, se potriveste de sare.
Se decoreaza cu felii de rosii si de castravete si frunzulite de patrunjel.
Se la rece 10 minute pana la servire.
Timp total: aprox 35 de minute
Portii: 4
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/salata-de-vinete.html
Sa incepem anul asa cum se cuvine in ce priveste gastronomia, nu???? :)))) Am primit un picior de porc afumat tare frumos,...
Picior de porc cu sos de hrean si smantanaDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii