Varza rosie se curata de primele frunze, se spala si se da prin razatoarea speciala (sau se rade cu robotul de bucatarie pentru a economisi timp). Se pune intr-un castron si se framinta cu 1/2 lingurita de sare. Se lasa deoparte pina se pregatesc celelalte ingrediente.
Intr-o salatiera, se prepara un sos din uleiul de masline, otetul de mere, mararul verde tocat fin si hreanul ras. Merele se spala si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari (sau se taie felii fine). Merele rase (cu coaja cu tot) se pun in sosul preparat. Se stoarce in maini varza rosie si se adauga in salatiera. Se amesteca totul pina se omogenizeaza.
Sugestie: Aceasta salata se poate prepara si cu varza alba sau amestec de varza rosie cu varza alba. Se poate servi ca atare sau alaturi de un cotlet de porc la gratar.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii