Varza rosie se curata de primele frunze, se spala si se da prin razatoarea speciala (sau se rade cu robotul de bucatarie pentru a economisi timp). Se pune intr-un castron si se framinta cu 1/2 lingurita de sare. Se lasa deoparte pina se pregatesc celelalte ingrediente.
Intr-o salatiera, se prepara un sos din uleiul de masline, otetul de mere, mararul verde tocat fin si hreanul ras. Merele se spala si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari (sau se taie felii fine). Merele rase (cu coaja cu tot) se pun in sosul preparat. Se stoarce in maini varza rosie si se adauga in salatiera. Se amesteca totul pina se omogenizeaza.
Sugestie: Aceasta salata se poate prepara si cu varza alba sau amestec de varza rosie cu varza alba. Se poate servi ca atare sau alaturi de un cotlet de porc la gratar.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii