A venit varaaaaa!!!
Si nu trece nici o zi fara sa ne infruptam din aromele ei ... salata ocupa primul loc in top!
Pentru aceasta salata folosim cantitati egale de legume proaspete si spalate.
Ardei rosu: il coc pe ochiul aragazului sa isi pastreze forma, dupa care il pun in punga de nailon sa se abureasca bine si sa il pot curata. Il tai suvite si il toc marunt.
Ceapa alba: o toc marunt.
Rosii: le toc marunt si le pun peste ceapa si ardei.
Castravete: fara seminte, il toc marunt (il tai pe lung si cu o lingura intoarsa merg de-a dreptul si semintele ies singure).
Avocado: il tai in doua, il dau cu lamaie sa isi pastreze culoarea; il curat de coaja si il tai cubulete.
Amestec totul cu ulei de masline, sare, piper proaspat macinat si daca mai este nevoie adaug zeama de lamaie.
Ornez cu frunze de menta tocate marunt (nu tulpini).
Culorile sunt superbe iar aroma de menta simti cum te racoreste!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraAm fost in vizita la Ina si am dat peste prajitura asta, o salvasem cu mult timp in urma si acum i-a venit randul. Eu am...
Desert prajitura Baiadera by InaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii