A venit varaaaaa!!!
Si nu trece nici o zi fara sa ne infruptam din aromele ei ... salata ocupa primul loc in top!
Pentru aceasta salata folosim cantitati egale de legume proaspete si spalate.
Ardei rosu: il coc pe ochiul aragazului sa isi pastreze forma, dupa care il pun in punga de nailon sa se abureasca bine si sa il pot curata. Il tai suvite si il toc marunt.
Ceapa alba: o toc marunt.
Rosii: le toc marunt si le pun peste ceapa si ardei.
Castravete: fara seminte, il toc marunt (il tai pe lung si cu o lingura intoarsa merg de-a dreptul si semintele ies singure).
Avocado: il tai in doua, il dau cu lamaie sa isi pastreze culoarea; il curat de coaja si il tai cubulete.
Amestec totul cu ulei de masline, sare, piper proaspat macinat si daca mai este nevoie adaug zeama de lamaie.
Ornez cu frunze de menta tocate marunt (nu tulpini).
Culorile sunt superbe iar aroma de menta simti cum te racoreste!
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii