Cantitatea ingredientelor se poate injumatati!
Tonul se pune intr-o strecuratoare si se scurge bine de lichid, dupa care se amesteca cu boabele de fasole la fel strecurate, ceapa taiata julien, otetul, uleiul si maioneza. Toate ingredientele se amesteca dupa care se condimenteaza cu sare, vegeta si piperul.
Condimentele se pun dupa gust!
Se amesteca bine dupa care se decoreaza cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Pofta buna!!!
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii