Curatati telina, morcovii si merele.
Dati pe razatoarea mica telina, morcovii si pe razatoarea mare, merele.
Amestecati-le intr-un bol, adaugati ulei si otet (zeama de lamaie), dupa gust si omogenizati bine.
Serviti imediat.
Poate fi servita langa fripturi, musaca sau alte preparate la care, de regula, se consuma muraturi. Are un gust dulce - acrisor, foarte racoritoare, hranitoare si sanatoasa
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se părea mereu o treabă tare migăloasă, dar cum am avut multe...
Gem de gutuiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii