Se fierbe orezul in supa de legume obtinuta din cub.Dupa ce s-a fiert foarte bine lasam sa se raceasca apoi se amesteca cu uleiul ca la prepararea maionezei(treptat).
Telina se da pe razatoarea mica si se amesteca cu maioneza de orez, se adauga zeama de lamaie sare si piper dupa gust.
Se serveste rece. Se pot umple rosii, ardei sau se poate tartina.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Ciorbita aceasta preparata ,,pe repede inainte "' a avut un gust senzational. Bineinteles pentru...
Ciorba cu perisoare de pui si leusteanSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii