Telina se curata si se taie in forma de chibrituri. Se spala un mar si se rade, se curata nucile si se toaca la masina. Se prepara maioneza din 2 galbenusuri, ulei, zeama de lamaie, sare si piper. Se amesteca telina cu marul, nucile si apoi cu doua linguri de maioneza.
Se aranjeaza pe un platou si se acopera cu un strat subtire de maioneza.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFoarte bun a iesit!
Ficatei cu bacon si cartofi la cuptorNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii