Ingrediente
● 250 gr surimi |
● 4 oua |
● maioneza |
● 1 cutie porumb |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Se fierb ouale, tari. Intre timp se taie baghetele de surimi cubulete mici. Se scoate galbenusul de la oua si albusul se taie cubulete mici.
Se pun peste surimi, se adauga porumbul si se amesteca cu maioneza pana se leaga. Este foarte buna pentru aperitiv.
Rece Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Surimi" nu uita sa ii faci un review.
Se pun peste surimi, se adauga porumbul si se amesteca cu maioneza pana se leaga. Este foarte buna pentru aperitiv.
Rece Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Surimi" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
s0rina29
• 19.08.2009 22:31:41
dar nu ai specificat daca se prajeste surimi.eu asa stiu,fiindca cumpar de cite ori gasesc.iar reteta imi inchipui ca este buna.o sa incerc
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 19.08.2009 22:59:28
Imi permit sa raspund eu,fiindca salata asat o fac si eu.Surimi nu se prajesc doar se descongeleaza.
Nu vreau sa te superi sau sa te simti prost dar eu pana acum nu am mancat surimi prajiti.Daca ai vreo reteta sorina impartasestene-o si noua.