Se taie pieptul de pui fasii si se pune la prajit in unt (se poate fierbe ,asa am facut eu) iar cand e gata se scoate pe hartie absorbanta. Se taie morcovii,telina si se pun intr-o tigaie la calit cu doua linguri ulei 2-3 minute dupa care se adauga ceapa si 6 linguri de apa.
Se lasa sa se innabuse legumele la foc mic 8-10 min. Se adauga mazarea si porumbul si se mai lasa pe foc 3-4 min. Castravetii se taie cubulete. Ciupercile se taie felii (se scurg de zeama daca sunt din cutie) si se calesc in restul de ulei.
Se pun intr-un vas pieptul de pui, legumele, castravetii si ciupercile. Se amesteca iaurtul cu smantana , sare si piper. Se toarna sosul astfel otinut in vas si se omogenizeaza.
Dupa omogenizare se lasa la rece 30min. Se poate servi ca aperitiv.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii