Punem la fiert pieptul de pui. Taiem cubulete mici castraveciorii si ciupercile, apoi ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Tocam marunt patrunjelul.
Taiem marunt pieptul de pui si-l punem intr-un vas. Peste carne, adaugam castraveciorii si ciupercile pe care le mai stoarcem in maini de zeama, sare, maioneza, smantana si patrunjelul verde. Amestecam bine si ornam cum dorim.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii