Cartofii gata fierti i-am taiat triunghiuri, ridichile, castravetele si morcovul rondele, ardeiul fasii, ceapa si usturoiul i-am tocat marunt.
Din legatura de ridichi, pastrati una pentru "guritele" oualor. Ma rog, vreo 2 rondele mai grosute.
Continutul plicului l-am amestecat cu 3 linguri de apa rece si 3 linguri de ulei de masline.
Am amestecat bine si am turnat peste legume. Pe cele 4 oua vesele le-am decojit, le-am pus ochi de cuisoare, le-am crestat gura si am introdus cate o jumatate de felie de ridiche. La doua le-am asezat cate o "palarie" de patrunjel.
Am turnat salata pe un platou foaaarte frumooos cu care m-am cadorisit de Pasti; -), am asezat si ouale vesele si gata!
Ce oua dragute, iti venea sa le mananci, nu alta. . . hi, hi, hi!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDesi suntem in perioada postului Pastelui,unii dintre noi printre care ma numar si eu,nu reusim neaparat sa respectam acest...
Cotlet de porc cu fenicul si orez ThaiSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii