Salata de Primavara cu Oua Vesele

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte
  • 8 cuisoare
  • 2 cartofi fierti
  • o legatura de ridichi
  • un castravete verde
  • un ardei gras
  • un morcov
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 plic de salata dressing cu verdeturi si ardei de la Knorr

Mod de preparare

Cartofii gata fierti i-am taiat triunghiuri, ridichile, castravetele si morcovul rondele, ardeiul fasii, ceapa si usturoiul i-am tocat marunt.

Din legatura de ridichi, pastrati una pentru "guritele" oualor. Ma rog, vreo 2 rondele mai grosute.

Continutul plicului l-am amestecat cu 3 linguri de apa rece si 3 linguri de ulei de masline.

Am amestecat bine si am turnat peste legume. Pe cele 4 oua vesele le-am decojit, le-am pus ochi de cuisoare, le-am crestat gura si am introdus cate o jumatate de felie de ridiche. La doua le-am asezat cate o "palarie" de patrunjel.

Am turnat salata pe un platou foaaarte frumooos cu care m-am cadorisit de Pasti; -), am asezat si ouale vesele si gata!

Ce oua dragute, iti venea sa le mananci, nu alta. . . hi, hi, hi!


 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune