Salata de paste si piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de paste scurte
  • 150 g de porumb fiert
  • un piept de pui fiert
  • 1-2 morcovi
  • maioneza sau 2 linguri de ulei de masline amestecate cu sucul de la o lamiie

Mod de preparare

Se fierb paste cca 8-10 minute, se fierbe de asemenea si pieptul de pui si porumbul, se lasa sa se raceasca iar dupa aceea se taie pieptul de pui bucatele se amesteca cu pastele racite, cu porumbul fiert si cu morcovul ras pe razatoare mica si cu maioneza sau pt. dieta cu ulei de masline si zeama de lamiie.
De preferat se serveste rece. Se poate folosii in loc de piept de pui 1 conserva de ton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate