Se fierb paste cca 8-10 minute, se fierbe de asemenea si pieptul de pui si porumbul, se lasa sa se raceasca iar dupa aceea se taie pieptul de pui bucatele se amesteca cu pastele racite, cu porumbul fiert si cu morcovul ras pe razatoare mica si cu maioneza sau pt. dieta cu ulei de masline si zeama de lamiie.
De preferat se serveste rece. Se poate folosii in loc de piept de pui 1 conserva de ton.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii