Punem la foc 2 oale cu apa si sare, in una vom fierbe pastele, conform cu instructiunile de pe ambalaj, iar in cealalta vom opari broccoli si mazarea pentru 2 - 3 minute maxim.
Pentru dressing amestecam sosul de soia, sucul de lamaie, uleiul, ghimbirul si usturoiul tocat marunt. Salata va fi destul de picanta cu un ardei iute, asa ca puneti doar cateva rondele daca nu va place prea condimentat. Nu este nevoie sa punem sare, deoarece sosul de soia este suficient de sarat.
Dupa ce au fiert pastele, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam putin sa se scurga. Punem legumele fierte, ardeiul iute tocat marunt, rosiile si ceapa verde intr-un bol incapator. Deasupra punem dressingul, omogenizam si putem servi salata atat calda, cat si rece.
Ornam cu seminte de dovleac.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii