Se taie fiecare ou ?i ro?ie în patru felii. Salata se taie marunt, iar cascavalul, cubule?e. Toate aceste ingrediente se amesteca cu grija ?i se a?aza în pahare pentru ?ampanie. Separat, se amesteca o?etul cu 2 linguri de ulei. Se adauga mu?tar, sare, piper ?i zahar, dupa gust. Sosul astfel ob?inut se toarna în mod egal în fiecare pahar.
Salata se serve?te dupa ce a stat la rece cel pu?in 20 de minute.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii